Verwijs een vriend of vriendin door en ontvang tussen € 10 en € 200 - Algemene voorwaarden

Alex

 · 05/30/2023  · 05/30/2023

De algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar in het Engels en Frans.

Waar gaat de promotie over?

We weten dat je van ons product houdt. Dus we belonen je om de liefde te delen.

Met deze Promotie (de “Promotie”) kunnen geselecteerde Revolut-klanten die in België wonen een verwijzingsbeloning verdienen (de “Beloning”). Het is gemakkelijk: je vriend(in) hoeft zich alleen maar aan te melden bij Revolut met je unieke verwijzingscode en drie in aanmerking komende aankopen te doen. Je krijgt de beloning alleen uitbetaald als jij en de mensen die je doorverwijst voldoen aan de criteria in deze algemene voorwaarden (“Promotievoorwaarden”), dus lees verder om te zien hoe de Promotie werkt.

Deze actie loopt van 23 augustus 2023 10.00 uur GMT tot 12 september 2023 23.59 uur GMT. We noemen dit de “Promotieperiode”. Nodig je vrienden zo spoedig mogelijk uit, zodat je ze voldoende tijd geeft om alle stappen te voltooien voordat de actie eindigt.

Jij en de mensen die je doorverwijst, moeten voldoen aan alle criteria tijdens de Promotieperiode. Als een van jullie beiden niet aan de criteria voldoet of slechts gedeeltelijk aan de criteria voldoet tijdens de Actieperiode, ontvang je geen Beloning.

Wie organiseert deze Promotie?

In deelnemende EER-landen wordt deze Promotie georganiseerd en aangeboden door Revolut Payments UAB, een bedrijf gevestigd in Konstitucijos ave. 21B, Vilnius, LT - 08130, Litouwen. In het Verenigd Koninkrijk wordt deze Promotie georganiseerd en aangeboden door Revolut Ltd. (“Revolut”)

Wie komt in aanmerking voor de Promotie?

Elke Revolut-gebruiker die woonachtig is in het grondgebied van België met uitzondering van Revolut Junior-gebruikers die een actieve Revolut-rekening hebben (niet geschorst, beperkt of gesloten) en die rechtstreeks van ons via e-mail een uitnodiging voor de Promotie hebben ontvangen, komt in aanmerking. Als je geen e-mail rechtstreeks van ons hebt ontvangen, kom je niet in aanmerking.

Wat moet je doen om de Beloning te verdienen?

Om een Beloning te verdienen, moet je (1) per e-mail een uitnodiging van ons ontvangen, (2) een vriend(in) uitnodigen om zich aan te melden voor Revolut via jouw verwijzingslink, en (3) ervoor zorgen dat je vriend(in) de hieronder door ons uiteengezette dingen doet.

Iemand uitnodigen om bij Revolut te komen werken is gemakkelijk. Open gewoon de e-mail die je over deze Promotie hebt ontvangen (onthoud dat je een e-mail moet hebben ontvangen om in aanmerking te komen) en tik op de knop “Doorverwijzen”. Je kunt vrienden overal ter wereld waar Revolut beschikbaar is, uitnodigen.

Er verschijnt een concept-e-mail met je unieke verwijzingslink. Je kunt dit aanpassen en verzenden zodra je er klaar voor bent. Het is de link die belangrijk is – de genodigde moet op jouw unieke link klikken om in aanmerking te komen voor de Promotie.

Het maximale aantal mensen dat je kunt doorverwijzen is vijf. Als je meer dan vijf mensen doorverwijst, krijg je niet meer dan vijf Beloningen uitbetaald.

Wat moet de persoon die je doorverwijst doen om de Beloning te verdienen?

Om in aanmerking te komen voor je Beloning, moet jouw genodigde in aanmerking komen voor deze Promotie en zich aanmelden voor Revolut via jouw unieke verwijzingslink, opwaarderen en drie aankopen doen met hun Revolut-kaart (virtueel of fysiek). Dit betekent dat:

 • ze zich voor de eerste keer moeten aanmelden bij Revolut via jouw unieke verwijzingslink (met iemand die zich eerder heeft aangemeld, verdient je geen Beloning).
 • Aanmelden betekent het voltooien van het aanmeldingsproces en slagen voor onze onboardingcontroles. Als de genodigde niet slaagt voor onze onboardingcontroles, kom je niet in aanmerking voor je verwijzing. Ze kunnen bijvoorbeeld deze controles niet doorstaan omdat ze niet voldoen aan onze onboardingvereisten.
 • Ze moeten hun rekening opwaarderen vanaf een externe bron (zoals een kaart opwaarderen of een overschrijving van een andere bank, niet een overschrijving van een andere Revolut-rekening).
 • Ze moeten een fysieke kaart bestellen.
 • Ze moeten drie kaartaankopen doen van minimaal € 5 per stuk tijdens de Promotieperiode. De drie kaartaankopen kunnen worden gedaan met een virtuele of fysieke kaart. Dit moeten in aanmerking komende aankopen zijn voor goederen of diensten (bijvoorbeeld kaarttransacties voor betaling, gokken, cadeaubonnen, valuta- of cryptovalutakoersdienstverleners, en bankoverschrijvingen zijn niet geldig).

Je ontvangt geen Beloning (of mogelijk wordt een Beloning, die eerder is uitbetaald, teruggestort) als je genodigde een van deze stappen terugdraait. Dit is zo als ze bijvoorbeeld hun Revolut-rekening onmiddellijk sluiten, hun kaart annuleren voordat deze aankomt, of de aankoop van hun kaart annuleren/restitueren.

Wat is de Beloning en hoe wordt deze toegekend?

Zodra je uitgenodigde de bovenstaande stappen heeft voltooid en je in aanmerking komt om een Beloning te ontvangen, word je via een pushmelding op de hoogte gebracht. Je Beloning wordt dan gekozen in een willekeurige trekking uit een lijst met geldprijzen variërend van € 10 tot € 200 voor elke genodigde op basis van de volgende distributietabel:

KansenPrijs
1%€ 200
3%€ 100
10%€ 50
26%€ 25
60%€ 10

Je Beloning(en) wordt/worden direct binnen 10 werkdagen na het einde van de Promotieperiode op je Revolut-rekening uitbetaald.

Met welke andere juridische informatie moet ik bekend zijn?

 1. We kunnen, naar eigen goeddunken, deze Promotievoorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving opschorten, beëindigen of wijzigen.
 2. Deze Promotievoorwaarden zijn gepubliceerd in het Engels en elke vertaling is alleen een beleefdheidsvertaling. Dit betekent dat je geen rechten kunt ontlenen aan een vertaalde versie en dat alleen de Engelse versie kan worden gebruikt in gerechtelijke procedures.
 3. Deze Promotie is een eenzijdige campagne, waarbij alleen de verwijzer (niet de doorverwezene) de Beloning kan ontvangen.
 4. De Beloning wordt uitbetaald op de hoofdrekening van de verwijzer.
 5. Om in aanmerking te komen voor een Beloning, moet je voldoen aan deze Promotievoorwaarden en alle andere algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw rekening. Als we van mening zijn dat je betrokken bent geweest bij fraude of wezenlijk misbruik van deze Promotie, kunnen we naar eigen goeddunken acties ondernemen die wij passend achten in de omstandigheden (het zou bijvoorbeeld een wezenlijk misbruik van deze Promotie zijn om een campagne te organiseren met als doel te profiteren van deze Promotie op een manier die niet resulteert in echte en unieke nieuwe aanmeldingen voor Revolut, en we kunnen je rekening sluiten en eventuele Beloningen terugdraaien als je dit doet).
 6. Er kunnen zich gebeurtenissen voordoen buiten de controle van Revolut die de toekenning van de promotie onmogelijk maken. Dienovereenkomstig is Revolut niet aansprakelijk voor enig verlies, hetzij direct of indirect geleden, als gevolg van een gebeurtenis buiten haar controle.
 7. Deze Algemene Voorwaarden van de Promotie zijn een overeenkomst tussen jou en het bedrijf Revolut die je jouw rekening verstrekt. Als je vragen of klachten hebt over deze Promotie, kun je in de app te weten komen wie dit bedrijf is en via chat contact met hen opnemen.
 8. Voor zover wettelijk toegestaan, worden deze Voorwaarden uitsluitend beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Engeland en Wales als je een klant van Revolut Ltd bent, en door de wetten van Litouwen als je een klant van Revolut Payments UAB bent. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan en behandeld door de bevoegde rechtbank in Engeland en Wales als het betrekking heeft op een klacht van een klant van Revolut Ltd. Als het betrekking heeft op een klacht van een klant van Revolut Payments UAB, zal elk geschil dat ontstaat worden behandeld door de bevoegde rechtbank in Litouwen (of in de rechtbanken van een EU-lidstaat waar je woont).

Extra zinnen die vertaald moeten worden:

(Vertalen naar Frans en Duits)

De algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar in het Engels.

(Vertalen naar Nederlands)

De algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar in het Engels en Frans.

(Vertalen naar Frans)

De algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar in het Engels en het Nederlands.