Få mer av det du tycker om med Revolut Rewards. Nu tillgängligt i Sverige!

Revolut startade med ett löfte: att hjälpa dig att få ut mer av dina pengar. Att leverera personliga cashback-erbjudanden och rabatter från dina favoritmärken är ett av de sätt som vi lever upp till det löftet.

Med Rewards får du rabatter och cashback hos märken du känner till och tycker om. Vi har redan samarbeten med varumärken såsom Bolt, Nextory och Hello Fresh. Och det kommer mer!


Vad är Revolut Rewards?

Rewards är vår helt egna rabatt- och cashback-funktion, där vi samarbetar med varumärken i flera kategorier såsom resor, mat och dryck, hälsa och skönhet, fitness med flera - för att hjälpa dig få ut mer från dina pengar varje dag.

Det är vårt sätt att tacka dig för att du använder Revolut. Ju mer du använder ditt kort, desto mer personliga erbjudanden får du. Tänk dig sportkläder för träningsälskare eller flygresor för flitiga resenärer.

Vilka typer av Rewards finns det?

Det finns två huvudtyper av erbjudanden tillgängliga i Rewards:

Den första är rabatter. Denna typ av erbjudande ger dig en omedelbar rabatt i kassan när du betalar med Revolut (antingen med kort, online eller med Apple Pay / Google Pay).

Ibland måste du bara gå vidare till sidan via Revolut-appen, medan andra gånger ger vi en rabattkod. Mer information finns i beskrivningen av varje Reward.
Den andra typen av erbjudande är en cashback. Med denna typ av Reward får du automatiskt tillbaka en viss procentsats av inköpspriset när du handlar med ditt Revolut-kort. (Det kan ta upp till 90 dagar att ta emot din cashback, beroende på varumärke.) Du kan alltid hitta informationen när du kan förvänta dig din cashback i våra villkor.

Vi har över 50 erbjudanden tillgängliga idag - kolla din Rewards-app nu så hittar du erbjudanden från Bolt, Nextory, HelloFresh med flera redo och väntar. Och vi lägger till fler varje vecka!

Uppdatera för att komma igång

För att komma igång med Revolut Rewards måste du uppdatera din app till den senaste versionen i antingen App Store eller Play Store. Öppna appen och klicka på Rewards-ikonen där du kan bläddra bland alla våra erbjudanden.

Det finns ingen extra avgift för Rewardr; allt är ditt, bara för att du är en Revolut-kund. Vi hoppas att du älskar det lika mycket som vi alla gör, och att du kommer kika in emellanåt för att se våra nya erbjudanden.

Upptäck Rewards