Îți prezentăm Revolut Pioneers

Oamenii au nevoie de servicii financiare mai bune, iar noi avem nevoie de ajutorul tău pentru a răspândi veștile bune. Cu influența și popularitatea de care te bucuri, poți ajuta oamenii să își gestioneze mai bine banii și poți juca un rol principal în crearea unei comunități globale de utilizatori Revolut.

Devino Revolut Pioneer și îți vei folosi ingeniozitatea, creativitatea și carisma pentru a le arăta celor care te urmăresc pe platformele de social media și prietenilor tăi modul în care Revolut îi poate ajuta. Noi credem cu tărie că felul în care îți gestionezi finanțele trebuie să fie ușor, transparent și simplu. Dacă și tu crezi același lucru, atunci te afli în locul potrivit.

Vei fi recompensat pentru creativitatea, timpul și efortul tău, desigur. Vei câștiga bani pentru fiecare persoană pe care o inviți să folosească Revolut, vei avea acces la evenimente exclusiviste și vei primi un abonament Premium gratuit pentru o perioadă de un an. Astfel, vei fi unul dintre liderii de comunități Revolut din întreaga lume și un deschizător de drumuri în orașul tău!

Cu sprijinul Revolut și având deplină libertate de exprimare, nu există limite pentru  ceea ce putem construi împreună.


Aplică acum 📲

Cum să devii Revolut Pioneer

Fie că postezi pe Instagram fotografii cu cardul Revolut din călătoriile în jurul lumii, realizezi materiale video sau postări pe blog despre experiența ta cu Revolut, ideea este simplă - tu creezi conținutul care să contribuie la creșterea comunității Revolut, iar noi te recompensăm pentru asta.

Cum te răsplătim, mai exact?

Câștigi bani pentru că răspândești veștile 💰

Foarte mulți utilizatori Revolut au auzit de noi din vorbă în vorbă - de la un prieten, o rudă sau un coleg de la serviciu. Considerăm că este corect să fii recompensat pentru munca ta.

Acces prioritar la evenimente VIP și noi funcționalități 🎉

Probabil ai auzit despre evenimentele noastre RevRally, unde invităm utilizatori Revolut pentru a cunoaște echipa și a fi primii care află despre funcționalitățile pe care le pregătim. Ca Revolut Pioneer vei avea acces prioritar și gratuit la toate aceste evenimente, dar și la alte evenimente marca Revolut și unde Revolut este partener.

Abonament Premium gratuit timp de un an 💳

Pe lângă faptul că vei putea comanda gratuit cardul tău Revolut colorat și personalizat, te vei bucura și de:

🤑 Schimb valutar nelimitat în 29 de monede, fără limită lunară
💸Vei putea retrage gratuit până la 1600 de lei lunar, de la orice bancomat din lume (dublu față de limita pentru utilizatorii Standard)
🌍Asigurare gratuită de călătorie, valabilă în întreaga lume
✈️Acces în lounge-urile din peste 1200 de aeroporturi din întreaga lume la un preț preferențial

Vei cunoaște parteneri Revolut 👋

Nu vrem să ne lăudăm, dar cunoaștem o serie de oameni foarte interesanți. Ca Revolut Pioneer vei avea ocazia să faci cunoștință cu partenerii  noștri din domeniul tehnologiei și nu numai.

Vei intra în comunitatea Revolut Pioneers 👫

Bineînțeles că te vom pune în legătură cu alți Revolut Pioneers, astfel încât să puteți schimba idei sau să demarați noi colaborări, ca de la o celebritate la alta :) .

Ești gata să creezi conținut pentru a dezvolta comunitatea Revolut și pentru a ajuta oamenii să își controleze mai bine banii? Aplică acum și vei afla în termen de maxim 14 zile dacă aplicația ta a fost acceptată și îți vom trimite toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe.


Aplică acum 📲

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Cine poate aplica?

Oricine poate aplica pentru a face parte din programul Revolut Pioneers. Colaborăm deja cu sute de persoane cu inițiativă din toată Europa. Ne rezervăm însă dreptul de a respinge aplicațiile persoanelor ale căror valori nu corespund cu valorile Revolut!

Cum mă înregistrez?

Apasă pe unul dintre butoanele de mai sus pentru a te înregistra prin intermediul platformei Impact.

Vom analiza aplicația ta în termen de 14 zile lucrătoare. Imediat ce aceasta a fost aprobată, poți începe imediat să promovezi Revolut, să câștigi venituri suplimentare și să te bucuri de expunere. Prin intermediul platformei, te poți conecta oricând pentru a verifica performanța și a urmări veniturile câștigate.

Dacă ai deja un cont pe platforma Impact, apasă pe ”Am deja un cont”.

Te rugăm să ai în vedere că trebuie să îți treci numele complet (dacă ești persoană fizică) sau numele afacerii tale (în cazul unei companii) în secțiunea “Account Display Name”. Aplicațiile care nu sunt înregistrate cu numele complet vor fi respinse.

Cum mi se atribuie noii utilizatori înscriși?

După înregistrare vei primi un link dedicat de tracking. Fiecare persoană care se înregistrează folosind link-ul tău și alimentează suma minimă de 50 de RON, va putea comanda gratuit primul card fizic Revolut. Imediat după ce persoana invitată plasează comanda, aceasta se va contoriza ca persoană invitată și vei fi recompensat în consecință.

Utilizatorii Premium și Metal sunt considerați invitați la 14 zile după ce au actualizat tipul de abonament.

În cazul promovării tuturor evenimentelor, datele vor apărea pe platforma Impact la circa două ore după respectiva promovare.

Ce sumă primesc pentru utilizatorii recomandați?

Vei vedea toate detaliile despre sumele pe care le primești la înregistrarea pe platforma Impact.

Când voi fi plătit?

Plățile se efectuează lunar, la fiecare 30 de zile.